New post

SỬ DỤNG CÀ PHÊ VIÊN NÉN

SỬ DỤNG CÀ PHÊ VIÊN NÉN

Cà phê viên nén được sử dụng khá rộng rãi ở các nước trên thế giới trong đó có Việt Nam. Cà phê được xay sẵn...

SỬ DỤNG CÀ PHÊ TÚI LỌC

SỬ DỤNG CÀ PHÊ TÚI LỌC

Khác với cà phê hoà tan, Cà phê phin giấy lọc của ALAMBÉ là sự kết hợp giữa khẩu vị truyền thống và sự tiện...

08
09
ALAMBÉ
HOW TO MAKE MILK COFFEE ?

A combination of coffee and condensed milk is a proud creation of the Vietnamese people, and today considered as a traditional beverage of Vietnam. 

Those who are coffeeholic often tell each other, even during rush time, they always find time for a “ca phe sua da” with ALAMBÉ – Finest Vietnamese Coffee.

To prepare one yourself we recommend you follow these simple steps:

  1. Add 4 to 5 heaped teaspoons of ALAMBÉ DAK LAK into the Phin-Filter.
  2. Add ~20 g of condensed milk into the glass or cup.
  3. Pour hot water on top. Gently put the metal filter on top of the water and wait about 3 - 4 minutes to let it drip into the glass or cup.
  4. Add some ice for a refreshing coffee (optional).
  5. Stir all together well with a long spoon.